Xarxa Emprèn: per la creació d’empreses | Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Entitats

Castellano | English |  AAA  |  Cerca

Cercador

Destacats "Assessora't" i "Actualitat"

assessora'tactualitat

Navegació principal del web de la Xarxa Emprèn

Saltar-se les seccions del web

Seccions destacades del web de la Xarxa Emprèn

Alguns continguts destacats del web de la Xarxa Emprèn

Continguts d'aquesta secció

Ajuntament de Parets del Vallès

Sol•licitar assessorament

COLOR1

Ajuntament de Parets del Vallès

Major, 2-4, 08150, Parets del Vallès

Més informació

Torna al mapa d'entitats 


El servei d'assessorament de l'Ajuntament de Parets del Vallès, està dirigit tant a persones que volen iniciar un projecte empresarial com a empreses en fase de consolidació i creixement. Proporciona assessorament tant per a la confecció de plans d'empresa, com per a l'obtenció de finançament i la localització de locals i naus industrials.

L''entitat desenvolupa els següents serveis per a les persones emprenedores:

Informació, Orientació,
Assessorament,
Formació i
Consolidació

També orientem i tramitem l'alta i baixes d'Empresaris Individuals i l'alta de Societats Limitades (a través dels nostres punts PAE)

També oferim serveis específics:

Assessorament financer/suport en la cerca de recursos.
• Assessorament per a la confecció i revisió dels plans financers; certificació de la viabilitat econòmica de plans d'empresa per a la sol•licitud de crèdits; concerts de finançament de plans d'empresa amb entitats financeres (Microbank).

Xarxa d'intercanvi/networking:

• Visites a plantes industrials i negocis: realització de visites guiades a empreses de reconegut prestigi en el seu àmbit d'activitat, amb l'objectiu que els nous empresaris o emprenedors puguin conèixer de primera mà el funcionament intern i l'experiència de empresaris ja consolidats en el seu sector. L'objectiu és adquirir coneixements d'empreses consolidades, donar una visió real als emprenedors del funcionament d'un comerç o empresa, fomentar la col·laboració entre empreses i emprenedors per a establir contactes i relacions professionals entre els participants de les visites, compartir experiències i bones pràctiques, i obrir oportunitats de negoci.

• Trobades periòdiques de networking, on cada participant presenta la seva empresa o projecte durant un temps determinat a altres empreses que participen en l'esdeveniment, amb l'objectiu de facilitar la generació de negoci entre ells, intercanvi de contactes i referències. Les trobades s'adrecen a autònoms, petites i mitjanes empreses del territori que tenen interès en ampliar la xarxa de contactes i facilitar el compliment d'aquest objectiu a les empreses que intervenen en la trobada.

• Acció del CI “Conèixer per a cooperar”, la qual, en diverses sessions de treball del programa “Tens valor, presenta'l al Consell Industrial”, pretén facilitar a projectes empresarials de nova creació, a les pimes i professionals oportunitats de negoci mitjançant la possibilitat d'accedir com a proveïdors de serveis i productes a grans empreses del municipi.

Formació:

• Realització de xerrades, conferències al voltant dels principals temes de gestió empresarial: màrqueting, fiscalitat i comptabilitat, entorn jurídic, costos, logística...

• Sessions formatives, estil càpsules formatives, sobre diverses temàtiques empresarials (finançament, màrqueting, innovació, venda online, noves tecnologies de la informació i comunicació, xarxes socials, promoció de productes, sectors emergents, internacionalització, posicionament web, etc.) impartides sota un format àgil de xerrada de curta durada, d'una hora i mitja aproximadament, amb un posterior col·loqui de 15 a 30 minuts. S'imparteixen principalment a grups reduïts amb la finalitat de garantir una bona comunicació i a on els assistents puguin resoldre tots els dubtes possibles. L'objectiu principal consisteix a enfortir la cultura emprenedora i l'autocupació entre els emprenedors del territori i, al mateix temps, poder ampliar el coneixements, capacitats i habilitats tant dels emprenedors com dels professionals o empresaris ubicats al municipi.

• Oferta d'itineraris formatius específics per a la posada en marxa del diferents negocis a emprendre, així com per a la consolidació i creixement del mateix, a través de l'entitat Eix de Riera de Caldes. Amb l'objectiu d'impulsar l'autocupació i la creació i consolidació d'empreses, així com potenciar l'ocupabilitat de les persones i incentivar la inserció laboral, aquesta entitat, amb la qual col·labora l'Ajuntament de Parets del Vallès, ofereix un seguit d'accions formatives per tal d'adquirir coneixement per aprendre a gestionar i dirigir una micro-empresa: http://www.rieradecaldes.com/leix.html


Premis/concursos.

• Premi “Una idea per a (una empresa del territori)”. Derivat del taller de “definició de models de negoci” i un cop assolida la comprensió del model CANVAS, amb aquesta eina els alumnes de cicles formatius confeccionen propostes de negoci per a optar al premi ‘Una idea per a (una empresa del territori)'. El concurs està adreçat als alumnes matriculats en centres educatius públics i privats en els cursos de segon de Batxillerat, Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior. Els alumnes construeixen el seu propi pla de negoci, simulant l'activitat d'un emprenedor, a través de la metodologia Canvas, amb el qual concursaran.

935738896 Ext. 170
Persona de contacte : Ismael Veas

Carrer. Major, nº 2-4
Pis baixos
08150 , Parets del Vallès
Vallès Oriental - Vallès Oriental

Peu de pàgina

© Generalitat de Catalunya  | Contactar | Mapa Web | Avís Legal | Accessibilitat | Sobre el Web

Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya Fons Europeu de Desenvolupament Regional